Dark Light

Dupa ce Steaua si-a asigurat locul de baraj si a blocat cererea clubului infractor de a juca pe stadionul Steaua, propaganda presei sportive din Romania s-a activat. De la Radu Naum(Moderator Gigisport), pana la Ionut Angheluta(comentator Gigisport), trustul media a incercat cu orice pret sa loveasca in Steaua Bucuresti.

Daca ar fi sa comparam, propaganda ruseasca nu se poate intrece cu ceea ce au reusit angajatii trustului media care venereaza cultul infractorului(G.B). In ultimele 3 saptamani, simtind un adevarat pericol in faptul ca Steaua nu mai poate scapa locul 4 in liga a 2-a, Gigisport a facut un adevarat “festival” din a intreba oamenii de fotbal apropiati lui G.B, despre “Adevarata Steaua”, “Banii Publici” sau daca clubul infractorului ar trebui sa joace pe stadionul Steaua. Din fericire, Romania este un stat care functioneaza in baza unei constitutii si a unui cadru legal, ci nu in baza parerilor personale.

Presa sportiva
Presa sportiva din Romania

Trecand peste faptul ca inainte de orice meci care implica Steaua Bucuresti, postul Gigisport aduce in studio oameni pro G.B sau apropiati ai rivalilor, nu trec 24h fara ca Steaua sa nu fie atacata din birourile acestui post tv. Fie ca este vorba de bani publici, stadionul Steaua sau dreptul de promovare, trustul media incearca sa denatureze adevarul prin fake news-uri, pareri personale in speranta ca vor fi validate de catre majoritate, monologul lui Naum sau declaratiile unor oameni precum Anghel Iordanescu, Adrian Mutu, Cristian Gatu, Duckadam. Din pacate, Gigisport nu este singurul trust media care ia parte la aceasta propaganda de tip KGB. GSP, Orange Sport si alte trusturi, sunt in aceasta hora si denatureaza adevarul in fiecare zi.

Cine apara Steaua Bucuresti?

Coregrafie Steaua
Coregrafie Peluza Sud (vs U Cluj)- Sursa: AS47

Chiar daca multi sunt de parere ca CSA Steaua ar trebui sa-si apere imaginea si sa intre in aceasta hora a propagandei care nu are vreo legatura cu presa sau sportul, sunt de parere ca Steaua Bucuresti face ceea ce trebuie sa faca. Sa nu uitam ca Steaua este un club departamental si reprezinta o institutie a statului. Imaginea clubului si a MAPN-ul trebuie sa fie mereu impecabila sau cineva plateste cu postul. Datorita acestui aspect, iesirile in presa a oficialilor sunt rare si numai dupa ce sunt avizate de comandant sau chiar de catre ministru. Pomenind de Vasile Dincu, acesta si-a adus aminte ca are in administrare cel mai important club sportiv din Romania si a sarit in apararea lui:

Aceasta este o decizie importantă pentru clubul Steaua. Ţine de proiectul şi managementul unui proiect de fotbal. Poţi face repede o modificare legislativă, însă nu e foarte simplu să ai şi performanţă. Nu-ţi asigură şi performanţa. Cred că atunci când clubul va fi pregătit, din perspectiva bugetului, a lotului de jucători, să atace titlul în România, atunci se va lua decizia ca această echipă să participe în Liga 1. Mi se pare anormal, aberant ca o echipă care participă la o competiţie să nu aibă şanse să câştige competiţia dintr-o chestiune organizatorică. Nu poţi juca în afară de concurs, în timp ce ceilalţi vizează să fie campioni. Deci eu zic că Steaua va promova în Liga 1 şi se va bate la titlu. Eu sunt pentru ca Steaua să revină în fotbalul românesc, aşa cum ar fi fost normal să fie, nu să fi plecat din fotbalul românesc. În legile actuale există posibilitatea unui parteneriat public-privat. Armata nu-şi poate permite orice partener privat, dar, prin lege, se poate face acest lucru. Există şi posibilitatea ca Steaua să se reorganizeze ca un club de fotbal profesionist, aşa cum cere legislaţia noastră. Aş vrea să văd că performanţa o ia înaintea deciziilor

Vasile Dincu – Ministrul Apararii

AS47, Steaua Libera, CSS, impreuna cu o mare parte din suporterii Stelei se implica activ in apararea acestui club. O noua mostra din acest sistem de aparare, reprezinta ultimul comunicat al celor de la AS47:

Declarațiile domnului Cristian Gațu au aruncat în al nouălea cer fanii clubului infractorilor, dar şi pe jurnaliștii “de casă”. Sunt aceleași declarații/păreri personale date şi în urmă cu câțiva ani, dar pare că abia acum au ajuns în bula lor.
Înainte de a citi, vă rugăm să căutați înregistrarea video, ca să vedeți realitatea. Pe scurt:

  • Gațu, la 75 de ani, își expune PĂREREA PERSONALĂ că Steaua e și în Liga 1
  • părere ce a generat știri, dar și o nouă probă în proces 🤣
  • tot ceea ce este legat de acte spune că din ceea ce știe el, niciodată nu spune că este sigur, spunând “întrebați-l pe Păunescu”
  • actele și presiunea pusă pentru a fura clubul Steaua au venit prin hârtiile oficiale care nu erau semnate de președinți și la o presiune politică a unor oameni care au fost condamnați

Click AICI pentru intregul comunicat


“Presa sportiva” din Romania, ne lasa un gust amar in 2022. Nu mai vorbim de anumite directii catre care vor sa ne indrume. De ani de zile se practica o propaganda ca la carte, stil KGB! Calcand in picioare constitutia Romaniei, cadrul legislativ, cat si hotararile instantelor din Romania. Pentru ce? Pentru un om care a fost condamnat definitiv pentru furtul din bani publici, dare de mita si lipsire de libertate + un club care a incercat sa beneficieze de darea de mita savarsita de acest om.

Daca ne intrebam de ce nu avem o nationala de fotbal care sa ne faca mandri, de ce nu avem echipele de club in cupele europene sau de ce nu avem oameni pe station, ar trebui sa va uitati la ceea ce apara Radu Naum, Ionut Angheluta sau oamenii de fotbal(inclusiv unele dintre fostele glorii ale Stelei). Ceea ce se intampla acum in presa din Romania nu este gazetarie. Nu poti compara ceea ce fac acesti oameni cu materialul facut de catre Radu Paraschivescu(colaborator cu Gigisport, insa nu se obosesc sa invete de la el) dupa dubla dintre Real Madrid si Machester City (o adevarata capodopera).

Va juca sau nu barajul, va promova sau nu, o masinarie de propaganda se lupta cu Steaua Bucuresti si suporterii ei. Tristul adevar este ca aceasta masinarie este instrumentul societatii care ar trebui sa ne informeze corect, sa sprijine aplicarea legii si sa faca dezvaluiri despre infractiuni si furtul din banii publici. PRESA SPORTIVA DIN ROMANIA!
Presa Latra, Steaua se indreapta spre PROMOVARE

Related Posts
Total
0
Share