Dark Light

Astazi, 18.04.2023 la ora 19:00 va avea loc episodul 131 din marele Derby al Romaniei: Steaua – Dinamo. La ora meciului se anunta o atmosfera incendiara. 5000 de dinamovisti si aproximativ 20.000 de stelisti vor popula stadionul Steaua. Acesta este primul Derby pe noul stadion Steaua.

Steaua – Dinamo, primul Derby pe noul stadion Steaua se anunta a fi unul incendiar. Dinamovistii vor avea aproximativ 5000 de oameni in tribune, in timp ce avem informatii conform carora vor fi aproximativ 20.000 de stelisti pe stadion. In tur, Steaua a castigat cu scorul de 1-2, dupa golurile inscrise de Pacionel si Chipirliu. In momentul de fata, Dinamo vine dupa o serie victorii, in timp ce Steaua are o victore, o infrangere si un egal in play-off.

Costel Galca inainte de Steaua – Dinamo pentru Steaua TV

Presa ignora singurul Derby din Romania

Presa sportiva din Romania ignora cel mai important derby din fotbalul romanesc cu buna stiinta. Motivele? Sunt bine cunoscute. O presa aservita ciobanului in mare parte, nu doreste sa se afle ca Steaua exista. Nu exista promo-uri de promovare, iar daca exista, acestea sunt fara sunet sau axate pe Dinamo. Nu va fi o surpriza daca posturile TV isi vor da microfoanele la minim sau vor fi indreptate catre PCH pentru a minimaliza atmosfera oferita de stelistii aflati pe stadion.

Barbulescu inainte de Steaua – Dinamo pentru Steaua TV

Lumea fotbalului se teme de Steaua Bucuresti

Steaua - Dinamo
Steaua Dinamo Sursa Hotnews

Steaua – Dinamo este un exemplu perfect din serialul “Lumea fotbalului se teme de Steaua Bucuresti”. Lipsa promovarii acestui meci, reclama negativa si fake news-urile aruncate in spatiul public in ultimele doua saptamani de catre presa sportiva si oamenii de fotbal, arata ca lumea fotbalului se teme de Steaua Bucuresti. O lume a fotbalului care este impotriva performantei, in care blaturile sunt la ordinea zilei. Infractorii sunt zeificati de catre jurnalisti care pozeaza in oameni de valoare ai societatii, TREMURA! Steaua are un proiect de lege pe masa parlamentarilor, iar stadionul Steaua va fi plin in aceasta seara.

Aceasta lume a fotbalului mediocru tremura pentru ca Steaua Bucuresti este “The REAL THING” chiar daca conducerea clubului nu este performanta. Acestia tremura pentru ca Steaua are o academie de fotbal, pentru ca gazonul de pe Steaua se apropie de doi ani si nu gasesti doua gauri in el(CSA Steaua il intretine cu sume mici, in timp ce “specialistii” vorbeau de sute de mii de euro). Pentru ca Steaua este un club decent care nu face circ in presa(cu exceptia lui Talpan). Cel mai important, se tem pentru ca Steaua reprezinta principalul pericol pentru aceasta cooperativa moderna FRF-> LPF -> patronii infractori din Superliga -> Presa sportiva.

Steaua – Dinamo – Ora 19:00 – Stadionul Steaua

Pentru prima data de cand s-a inaugurat noul stadion, Steaua va juca cu stadionul aproape plin. Sunt multi stelisti care vor calca pentru prima data pe acest stadion, altii care vor vedea pentru prima data Steaua in actiune. Un asemeneaa meci te face sa iubesti fotbalul si sa tremure carnea pe tine. Este un meci in care orice se poate intampla pe teren si in tribune. Este cel mai important meci din fotbalul romanesc, chiar daca Dinamo Bucuresti este reprezentata de o echipa care nu detine brand-ul si palmaresul(aflate la CS Dinamo).

Este un derby la care nu vor fi 8000 de dinamovisti pe stadion (dupa cum sustine PCH intr-un comunicat). Vor fi aproximativ 5000 de dinamovisti, motivati, asa ca suporterii stelisti trebuie sa fie pregatiti.

Va fi Stadionul Steaua acel infern pentru adversar? Tine doar de suporterul stelist sa trezeasca acel spirit al stadionului Steaua. Acel spirit care baga spaima in adversari iar vuietul caruia rasuna in intregul cartier Ghencea. Cu siguranta, cele doua galerii vor fi la inaltime, mai ales Peluza Sud. Ramane de vazut daca suporterul stelist se va ridica de pe scaun si va trezi acel “animal” de care multi de feresc.

Total
0
Share