Dark Light

Steaua a anuntat punerea in vanzare a abonamentelor pentru sezonul 2022-2023. Pe parcursul zilei de Joi, unii dintre suporterii Stelei au conditionat cumpararea abonamentelor de situatia dreptului de promovare al echipei. Au dreptate? Este normal? Stelistul si “meciurile amicale”.

oferta abonamente

Stelistul si “meciurile amicale”. Comentariile suporterilor:

“Abonamente la meciuri amicale , nu prea ii vad rostul , au trecut totuși 5 ani si batem pasul pe loc , promisiuni din partea conducerii ca vom promova anul viitor lasa de dorit , miroase a brînză de cioban , nu cred ca putem promova nico anul viitor mare păcat , Oricum dinamo anul viitor se va mentine in loga 2 dar peste 2 ani vor promova 100 La sută și înaintea noastră , asteptam sa se schimbe legea sporturilor poate peste 10 ani”

“Lasand la o parte faptul ca suntem 0 barat la marketing si comunicare, cu dosarul de schimbare a formei de organizare cum stam?
Nu de alta dar mai avem fix 17 zile pana incepe campionatul. Si imi e ca o sa va “dezamutiti” exact atunci sa ne ziceti ca vezi, n-am stiut, n-am avut timp, nu s-a putut!”

“În sfârșit: ABONAMENTE! Cu dosarul cum stăm, tot fără drept de promovare?!🙄”

“Tot amicale si anul asta ?”

“Nu credeți ca ar trebui sa stim daca luam abonamente pentru amicale sau jucam pentru promovare? 😒”

“Cred că o să explodeze cererea de Abonamente dacă rezolvă dreptul la Promovare ❗”

“Abonament pentru meciuri amicale”

sunt doar cateva dintre comentariile postate pe pagina de Facebook a Stelei.

❤️💙 Steaua București pune în vânzare ABONAMENTELE pentru ⚽️ sezonul competițional 2022-2023. Acestea se pot achiziționa astfel:
online de pe site-ul www.entertix.ro începând cu data de 22.07.2022
în format fizic se vor putea achiziționa de la casieria stadionului „Steaua” începând cu data de 26.07.2022, după următorul program:
• LUNI 12.00 – 19.00
• MARȚI 12.00 – 19.00
• MIERCURI 12.00 – 19.00
• JOI 12.00 – 19.00
• VINERI 08.00 – 15.00
• SÂMBĂTĂ 12.00 – 16.00
🎫 Prețul de vânzare al abonamentelor:
• Peluza Sud: 200 lei
• Tribuna 2: 300 lei
• Tribuna 0: 600 lei
‼️ Abonamentele se vor vinde în format fizic doar la casieria stadionului „Steaua” după programul menționat anterior, iar online se vor putea achiziționa doar electronic (se va emite doar cod QR); pentru livrarea de card fizic, pentru abonamentele achiziționate online, se va achita o taxă suplimentară conform mențiunilor de pe site-ul www.entertix.ro.

Steaua Bucuresti

10 motive pentru care suporterul Stelist ar trebui sa cumpere abonamentul pentru sezonul 2022-2023:

  1. Sezonul se anunta unul bun, comparativ cu Super liga mafiotilor.
  2. Steaua si-a slefuit lotul si pare ca avem o echipa care se poate bate pentru locurile 1-3.
  3. Chiar daca vom avea drept de promovare, Steaua porneste cu sanse egale fata de celelalte participante. Pe abonament nu va scrie niciodata ” Steaua va promova”, dupa cum nici pe biletele la meciuri nu scrie “3-0 pentru Steaua”.
  4. Stadion modern.
  5. Echipa joaca cu “Țoale” Adidas(pentru unii este important).
  6. S-au pus abonamentele in vanzare.
  7. Un abonament la PS = 50% dintr-o cazare la mare pentru o noapte.
  8. Un abonament = 50% din nota de plata in orice club sau bodega din centrul vechi.
  9. Achizitionarea abonamentului este un lucru absolut normal pentru orice sustinator al unei echipe de fotbal.
  10. Steaua Bucuresti!

Daca anul trecut, in luna Iulie, suporterii aruncau cu revendicari pe banda rulanta, in vara lui 2022 pare ca singura revendicare ar fi dreptul de promovare. Chiar daca este o cerere mai mult decat decenta si normala, nu ar trebui sa impiedice un suporter in procesul de cumparare al unui abonament pentru urmatorul sezon. Dupa cum am mentionat in alte articole, suporterul trebuie sa-si faca datoria inainte de a emite prententii fata de club.

Steaua nu joaca meciuri amicale oricat ar crede unii dintre suporteri. Fie ca ne place sau nu, Steaua incearca sa revina acolo unde ii este locul. Epoca “romantica” in care jucam cu 500-1000 de oameni pe stadion la ligile 4-3 a apus.

Cu drept de promovare sau fara, Steaua joaca meciuri oficiale, impotriva unor echipe dificile si vor ramane in istorie oricat ar nega unii. Drept urmare, suporterul stelist are de ales intre a-si face datoria de suporter sau nu.

Related Posts
Total
0
Share