Dark Light

Primul transfer din anul 2022 pentru Steaua Bucuresti

Cristian Bustea a semnat cu Steaua Bucuresti
Sursa CSA Steaua Bucuresti

Cristian Bustea a semnat cu Steaua

CSA Steaua Bucuresti a rezolvat transferul lui Cristian Bustea (27 de ani). Iata mai jos comunicatul clubului:

“Steaua București a semnat cu Cristian Bustea!
❤️💙💪🏻Cristian Bustea a semnat astăzi la sediul clubului, un contract, pe o durată de 1 sezon și jumătate, cu echipa antrenată de Daniel Oprița. Este primul transfer efectuat de Steaua București, în perioada de iarnă, însă este posibil ca până la începerea partidelor oficiale să mai apară noutăți în cadrul lotului nostru.


„Sunt foarte fericit pentru alegerea pe care am făcut-o și abia aștept să joc pe noul stadion. A contat foarte mult că am mai lucrat în trecut, cu ei, și cunosc foarte bine, atât sfaff-ul, cât și grupul de aici, care m-a primit foarte bine. Sper că mă voi adapta rapid și vom realiza rezultate bune pentru a-i mulțumi pe suporterii noștri minunați, care sunt mereu alături de echipă și o susțin necondiționat”, a declarat Cristian Bustea, la semnarea contractului cu Steaua.


⚽️ Cine este Cristian Bustea
Cristian Bustea (27 de ani și 1,75 înălțime) este un fotbalist polivalent, care a jucat de-a lungul carierei ca fundaș dreapta, mijlocaș central sau de bandă. Acesta și-a încheiat în decembrie 2021 contractul cu UTA Arad, echipă pentru care a înscris de cinci ori în 50 de partide. În cariera sa, a mai evoluat pentru Daco-Getica și Sportul Snagov, având la activ 140 de partide jucate în primele două ligi ale României.Bun venit la Steaua București!”

Total
0
Share