Dark Light

Romania, anul 2023. In timp ce altii se dau de ceasul mortii pentru a rezolva problemele propriilor cetateni, Prim-ministrul Romaniei, Marcel Ciolacu ofera garantii unui infractor dovedit. Ce garantii? ciolacu se asigura ca lupul va fi paznic la oi. Aceasta este realitatea cruda, cea in care Politicul, infractorii si Presa formeaza o echipa de succes.

Daca aveti impresia ca politicienii din Romania au ca prioritati pretul energiei, scaderea inflatiei sau accederea Romaniei in Schengen, ne inselam amarnic. Politicul, infractorii si presa au propria agenda. O echipa de succes. Departe de nevoile cetateanului, aflam ca a devenit o prioritate nationala ca “Derby-ul” dintre SC FC FCSB SA si SC Dinamo 1948 SA, sa se joace pe stadionul Steaua. De unde aflam? Din gura lui Marcel Ciolacu, liderul PSD si seful Guvernului Romaniei.

„Normal este să se joace derby-ul FCSB-Dinamo pe stadionul Ghencea. Îmi doresc să fiu prezent, cum eram în copilărie, împreună cu tatăl meu”

Marcel Ciolacu – Afirmația din cursul zilei de 04.07.2023

Din cate se poate observa, pare ca in fruntea guvernului a aterizat o persoana care confunda dorintele personale cu interesul national. Necesitatile Romaniei cu nevoile majestatii sale. Ba mai mult, acesta isi foloseste influenta politica pentru a facilita accesul unui infractor pe stadionul Steaua, ignorand faptul ca intre CSA Steaua si clubul infractorului exista un proces in desfasurare, proces in care statul roman sustine ca a fost prejudiciat cu suma de 36 de milioane de euro prin folosirea marcii “Steaua Bucuresti” fara acordul proprietarului (CSA Steaua). Da! Marcel Ciolacu faciliteaza si sustine accesul pe stadionul Steaua al unui infractor care este acuzat de Steaua ca a produs o dauna de 36 de milioane de euro la bugetul statului.

O echipa de Success

Marcel Ciolacu nu este singurul care incearca sa puna presiune pe CSA Steaua pentru a accepta echipa infractorului pe stadionul Steaua. GSP.ro, trustul DIGI cat si Prosport au lansat o multime de articole in ultimele zile in care expun parerile tuturor. Singurul lucru in comun? Toate aceste articole sunt in favoarea infractorului si a clubului sau de fotbal. Astfel, exista un “hei rup” pentru ca SC FC FCSB SA sa joace pe stadionul Steaua. Pentru trusturile de presa si jurnalisti nu conteaza faptul ca respectivul infractor a fost gasit vinovat pentru prejudicierea statului. Nu conteaza ca CSA Steaua l-a actionat in judecata pentru recuperarea unui alt prejudiciu.

Presa sportiva din Romania a pornit masina de propaganda si face un lobby intensiv pentru echipa infractorului folosind scuza ca statul pierde bani. Problema este ca presa nu scoate un cuvant despre faptul ca CSA Steaua a inchiriat stadionul FRF-ului in repetate randuri, cat si celor de la UEFA pentru europeanul U21 din acest an. Stadionul Steaua produce bani, iar conducerea CSA il inchiriaza in anumite conditii. Nicaieri in lege nu spune ca un stadion de fotbal construit din bani public trebuie sa produca bani sau sa fie inchiriat unui anume club de fotbal.

In cazul in care va intrebati unde este Romania in 2023, raspunsul este simplu:

Romania este tara in care Prim-ministrul face lobby in public si ofera declaratii conform carora se va implica pentru a facilita accesul pe stadionul Steaua al unui infractor dovedit/condamnat cu executare. Infractor care a prejudiciat statul roman si in doua randuri a prejudiciat CSA Steaua Bucuresti prin neplata chiriei la stadion, cat si prin folosirea marcii Steaua Bucuresti” fara aprobarea proprietarului. Romania este tara in care presa face lobby pentru ca acest infractor sa beneficieze in continuare de bunurile statului si implicit de stadionul Steaua.

Niciun articol din presa sportivă, care susține clubul infractorilor, nu răspunde la întrebările:
❓cum se raportează Fcsb la istoria Stelei și de ce este Stadionul Steaua atât de important în această ecuație, care nu face decât să continue furtul de identitate început în 2003?

❓de ce Armata trebuie să se asocieze cu niște infractori, rău platnici, cu care este în litigiu și care, din 2017, atacă incontinuu imaginea clubului Steaua și pe cea a Ministerului Apărării?
❓de ce Fcsb nu poate juca și pe alte stadioane construite din bani publici, ale unor cluburi cu care nu are procese în desfășurare?
❓ cât mai e un kilogram de brânză?

Apărarea banului public, așa cum pretind toți că fac, ar însemna recuperarea celor 37 de milioane euro, nu o chirie de 30.000 pentru un meci. Diferența dintre cele două sume este și diferența dintre profesionalism și obiectivitate și aceste campanii mizerabile pe care le fac Digi Sport, Gazeta Sporturilor – GSP , ProstSport, playsport.ro , Sport.ro, Orange Sport , Prima Sport , iAMSport.ro , Fanatik.ro .
#CeiCareNUauTrădat #spiritdeluptă #aicieSteaua #vremSteauaînA

AS47

Demersul Peluzei Sud – Steaua/AS47

Opriți abuzurile! Completati această cerere şi depuneti-o la DNA fizic, prin poştă sau pe email cu semnatură electronică pe adresa anticoruptie@pna.ro.

“Domnule Procuror Şef,

Subsemnatul ………………………………………………., domiciliat în localitatea ……………………………… strada ……………….. ……………….., nr. …., bl. …., sc. …, et. …, ap. …, judeţ (sector) ….., cod poştal ….., titular al cărţii de identitate seria ……, nr. ……., CNP . …………………………….,

în temeiul art. 289 Cod Procedură Penală, formulez prezenta plangere împotriva numitilor Marcel Ciolacu, Presedinte al Pardidului Social Democrat si Becali George, infractor condamnat, cunoscut cu antecedente penale pentru fapte de coruptie, cu privire la fapte prevazute de articolele 291,297 si 301 Cod Penal, respectiv Trafic de influenta, Abuz in serviciu si Conflict de interese.

Dovada săvârşirii infracţiunilor o fac cu următoarele mijloace de probă:

1. La data de 30.10.2022 Marcel Ciolacu declara ca se va implica personal in eliminarea impedimentelor care la momentul respectiv blocau accesul societatii comerciale FC FCSB SA de a desfasura meciuri de fotbal pe stadionul Steaua, facandu-i astfel un cadou prietenului Gigi Becali, lucru confirmat de catre sus numitul intr-un interviu acordat site-ului Prosport, acest lucru intrand sub incidenta art 291 cod penal.

https://shorturl.at/nDFO1

In spațiul public existand mai multe declaratii ale lui George Becali despre promisiunea făcută de Marcel Ciolacu în acest sens, promitandu-i acestuia din urma capital electoral, facilitand in acest fel un interes domnului Ciolacu ca promisiunea sa ajunga la concretizare, intrand sub incidenta articolului 301 Cod penal.

2. La data de 14.12.2022 domnul Marcel CIolacu folosindu-si influenta pe care o avea la data respectiva, intervine prin grupul parlamentar al PSD, grup subordonat direct domnului Ciolacu, în Comisia de Tineret și Sport si introduce un amendament in initiativa legislativa cu numarul PL-x nr. 661/2022 aflata in dezbatere la cadrul Camerei Deputatilor, amendament promis in mod public, domnului Becali George.

Lucru denuntat public la momentul respectiv de catre autorul initiativei, domnul Brian Cristian, deputat USR, de asemenea sub protectia anonimatului deputati ai Partidului Social au confirmat pentru Europa Libera ca aceasta directive a venit in mod direct de la domnul Ciolacu, intrand sub incidenta articolului 291 Cod Penal.

https://shorturl.at/fhqGX

3. La data de 29.06.2023 numitul George Becali, persoana cu antecedente penale privind fapte de corupție, promite implicarea financiara în campania electorala, în vederea susținerii financiare a candidatului PSD la Primăria Capitalei, lucru autodenuntat de către acesta în cadrul unei declaratii acordate postului de televiziune România TV.

https://shorturl.at/buALV

4. In data de 04.07.2023 domnul Ciolacu in calitate de Prim-ministru al Romaniei, face presiuni prin intermediul mass media asupra comandantului administratorului Stadionului “Steaua”, pentru a facilita disputarea de catre SC FC FCSB SA a meciului de fotbal programat pentru 22.07.2023, desi acest lucru contravine atat intereselor entitatii care administreaza aceasta arena cat si statului roman si intrand sub incidenta articolului 297 cod penal, societatea SC FC FCSB SA avand pe rol mai multe litigii atat de natura comerciala cat si din punct de vedere a identitatii cu Clubul Sportiv al Armatei “Steaua”, administrator al stadionului.

Afirmatia din cursul zilei de 04.07.2023 prin care domnul Ciolacu declara ca „Normal este să se joace derby-ul FCSB-Dinamo pe stadionul Ghencea. Îmi doresc să fiu prezent, cum eram în copilărie, împreună cu tatăl meu”, fiind o vadita instigare la o indeplinire defectuoasa a functiei de comandant in cadrul MAPN, aflat de asemenea in subordinea persoanei reclamate, de catre domnul Stefan Bichir, girand prin acestea un prejudiciu de 36 Milioane Euro solicitat de catre Statul Roman, prin intermediul Clubului sportiv al Armatei “Steaua” societatii SC FC FCSB SA.

În tot acest interval numitul George Becali, infractor condamnat anterior intr-un dosar de trafic de influenta si dare de mita, a susținut în mass media în repetate rânduri ca are influenta în cadrul PSD lansând un pariu public domnului senator Vasile Dincu prin care susținea ca o inițiativa de lege a acestuia nu va fi votata de către acest partid, inițiativa fiind retrasa ulterior ca urmare a presiunilor politice.

Data Semnătura”


Incurajam suporterii stelisti sa completeze cererea de mai sus si sa depuna documentul catre DNA(adresa de email este mentionata mai sus). Cu cat mai multe cereri inaintate, cu atat mai multe sanse ca DNA-ul sa investigheze problema si sa actioneze in consecinta.

Related Posts
Total
0
Share